Referentie Nr.
Antwerpen • Rucaplein 30 
Hof ter veld
€ 229.000
Dit gezellig en zéér ruim appartement van 125 m² is centraal gelegen nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en invalswegen.
Vanuit het appartement heeft u een panoramisch uitzicht over Wilrijk en Berchem. Het goed onderhouden appartement is gelegen op de 5de verdieping van een verzorgd residentieel gebouw met 2 liften. Het gebouw onderging de laatste jaren omvangrijke renovaties: aanpassing liften, vernieuwing terrassen-gevels- esplanade, omschakeling CV naar aardgas, dak vernieuwing met isolatie. Het pand beschikt over veel ruimte en lichtinval met een zonnige oase als gevolg. Via de inkomdeur betreden we de ruime inkomhal op blokjesparket voorzien van een berging. De inkomhal biedt toegang naar de keuken, woonkamer en nachthall. De keuken is voorzien van een dubbele spoelbak en een fornuis en geeft uit op een klein terras van 5 m². De woonkamer van 34 m² beschikt over goed onderhouden blokjesparket. Verder telt het appartement 3 slaapkamers op parket & op vasttapijt (18 m² - 15,5 m²- 12,5 m²) waarvan 1 met een balkon. De nog oorspronkelijke doch net onderhouden badkamer van 7 m² bestaat uit een ligbad met douchegordijn, 2 lavabo's, een toilet en een bidet. De aparte douchekamer met douche en lavabo, de keuken en bdk wachten op een renovatie. De nachthall is voorzien van zeer handige ingemaakte kasten, een gastentoilet met handenwasser en een berging. Aan het appartement is de kelder nr 28 verbonden en is in de vraagprijs inbegrepen.

De autostaanplaats nr 44 wordt afzonderlijk aan € 19.000 bovenop de vraagprijs aangeboden.

EPC van 204 kWh/m² jaar. Door de vervanging van de ramen zou de EPC nog lager kunnen uitvallen.
AO provisie/maand: +/- € 250 voor water, CV aardgas, beheer, elektr./onderhoud gemene delen, conciërge, blokpolis, tuinonderhoud
Prijs & Beschikbaarheid
Prijs
€ 229.000
Vrij vanaf
vanaf akte
Bouwtechnisch
Aantal gevels
2
Bewoonbare opp.
125
Voorzieningen gehand.
nee
Indeling
Woonkamer
34.5 m2
Keuken
9 m2
Type keuken
gedeeltelijk geïnstalleerd
Toiletten
2
Slaapkamer 1
18 m2
Slaapkamer 2
15.5 m2
Slaapkamer 3
12.5 m2
Badkamer(s)
douche in bad
Garage / parking
Omgeving
Energie en comfort
EPC (Kwh/m²/j)
204
Elektriciteitskeuring
ja, niet conform
Water
ja
Gas
ja
Verwarming
gas cv
Riolering
ja
Telefoonbekabeling
ja
Elektriciteit
ja
Financiële aspecten
Ruimtelijke ordening
Downloads
Geen documenten beschikbaar
Soortgelijke panden